GHÍ MÁSLO

COLOSTRUM - neboli zázrak z přírody - nachází své neocenitelné uplatnění i v kuchyni. 

Ghí - přepuštěné máslo, je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů.

Naše ORIGINAL PURE GHí je vyrobeno z COLOSTRA. Proto se i použitý výrobní postup liší od konkurenčních produktů vyrobených z másla. Také obsah biologických účinných látek je výrazně vyšší.

Řazení produktů

6 položek celkem

Výpis produktů

Vánoční dárkový poukaz na 500,-Kč
500 Kč

Dárkový poukaz v hodnotě 500,-Kč na veškerý sortiment eshopu COLVIA. Platnost voucheru je vždy 6 měsíců. Tištěná nebo online verze.

210
Vánoční dárkový poukaz na 1000,-Kč
1 000 Kč

Dárkový poukaz v hodnotě 1000,-Kč na veškerý sortiment eshopu COLVIA. Platnost voucheru je vždy 6 měsíců. Tištěná nebo online verze.

207
Foto Colvia 800x800pix GHi 160g 2022
109 Kč

Bezvodý máselný tuk. Bez obsahu laktózy, bohaté na vitamín A. Na pečení, na smažení, do omáček.

05
Foto Colvia 800x800pix GHi 360g 2022
259 Kč

Bezvodý máselný tuk. Bez obsahu laktózy, bohaté na vitamín A. Na pečení, na smažení, do omáček.  

09
Foto Colvia 800x800pix GHi 595g 2022
340 Kč

Bezvodý máselný tuk. Bez obsahu laktózy, bohaté na vitamín A. Na pečení, na smažení, do omáček.

06
Ghee 1kg
490 Kč

Bezvodý máselný tuk. Bez obsahu laktózy, bohaté na vitamín A. Na pečení, na smažení, do omáček.

253

Ovládací prvky výpisu

6 položek celkem

Colostrum je potravina obsahující více než 250 biologicky aktivních látek. Konzumace COLOSTRA každým novorozeným savcem (včetně člověka) umožňuje správné zahájení zrání a následné fungování imunitního systému. Podporuje mnoho dalších důležitých funkcí těla, včetně správného složení střevní probiotické mikroflóry.

Díky obrovské podobnosti účinných látek v bovinním colostru s jejich lidskými protějšky, je plně účinné a stejně jako kravské mléko bezpečné pro člověka.

ORIGINAL PURE GHí z COLOSTRA od COLVIE je výborné na pečení, smažení, do polévek a omáček. Oceníte obzvlášť při smažení ryb a vajíček.